Utorak, 13 Veljača 2018 15:00

Okrugli stol na temu EU pogodnosti za javni sektor u Novom Marofu

Kako bi informirali javni sektor o mogućnostima financiranja projekata sredstvima EU fondova u nadolazećem razdoblju, Agencija za razvoj Varaždinske županije – AZRA d.o.o. organizira okrugli stol pod nazivom „EU pogodnosti za javni sektor“. Osim predstavljanja mogućnosti financiranja iz ESI fondova, predstavit će se i primjeri dobre prakse EU projekata javno-pravnih tijela s područja Varaždinske županije te razmijeniti iskustva u provedbi EU projekata kroz panel diskusije. Okrugli stol će se održati u utorak, 20. veljače 2018. godine, s početkom u 10 i 30 sati u maloj dvorani Kulturnog centra "Ivan Rabuzin" u Novom Marofu, Antuna Mihanovića 3.

Okrugli stol organizira AZRA d.o.o.. te je to drugi je od tri okrugla stola koji će se održati tijekom idućih 10 mjeseci u sklopu projekta „Razvoj mreže podrške korisnika ESI fondova“.

Projekt „Razvoj mrže podrške korisnika ESI fondova“ financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj odnosno Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, Prioritetna os 10 – Tehnička pomoć.

Kroz projekt „Razvoj mreže podrške korisnika ESI fondova“ pružit će se savjetodavna usluga jedinicama lokalne i regionalne samouprave kao i ostalim javnopravnim tijelima na području Varaždinske županije u pripremi i provedbi projekata koji se mogu financirati iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.421.576,59 HRK, od čega se iz Europskog fonda za regionalni razvoj financira 1.208.340,10 HRK, odnosno 84,99%. Projekt će trajati 27 mjeseci, odnosno od 01. listopada 2016. do 31. prosinca 2018.

Svoje sudjelovanje na okruglom stolu potvrdite najkasnije do 19. veljače 2018. godine na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Posljednja izmjena: Ponedjeljak, 19 Veljača 2018 11:17

×

TOP

Datum i vremenska prognoza

Datum i vremenska prognoza