Četvrtak, 01 Ožujak 2018 11:40

Veliko zanimanje građana za natječaje u poljoprivredi

Direktor AZRA-e Krunoslav Lukačić je na iznimno posjećenom skupu u Maruševcu predstavio pozitivna iskustva Agencije za razvoj Varaždinske županije kod pripreme, prijave i implementacije projekata iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020..

U suradnji s Općinom Maruševec, Agencija za razvoj Varaždinske županije predstavila je mogućnosti prijave projekata u poljoprivredi na Mjere 4.1, 6.2. i 6.3 iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020. uz pomoć AZRA-e.

- Radi se o mjerama koje potiču razvoj ruralnog turizma ali i održivi razvoj ruralnih područja kao što je Varaždinska županija, a samim time i Općina Maruševec. AZRA za faze pripreme projektnih prijedloga, a potom i njihove provedbe posjeduje bogato iskustvo još od samih početaka raspisivanja poziva iz Programa IPARD, naglasio je Lukačić te pozvao građane da se jave u AZRA-u ne bi li što prije započeli s pripremom projekata za poboljšanje uvjeta rada na gospodarstvu i povećanje kapaciteta poljoprivredne proizvodnje.

Na predavanju su građani od predstavnika Varaždinske županije, Poljoprivredne savjetodavne službe, te Lokalne akcijske grupe LAG Sjeverozapad saznali na koje programe u poljoprivredi se mogu prijaviti i tko im kod prijave može pomoći.

Okupljene je na početku predavanja pozdravio zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak.

Posljednja izmjena: Četvrtak, 01 Ožujak 2018 12:22

Image Gallery

{gallery}182{/gallery}

×

TOP

Datum i vremenska prognoza

Datum i vremenska prognoza