Srijeda, 11 Studeni 2015 12:26

Projekt REThINK: Poziv na osposobljavanje za voditelje, suradnike i/ili pomoćnike regionalnog razvoja

Agencija za razvoj Varaždinske županije (AZRA d.o.o.) objavljuje Poziv na (besplatno) osposobljavanje za voditelje, suradnike i/ili pomoćnike regionalnog razvoja, koje se organizira u okviru provedbe projekta REThINK - Regionalni prijenos i integracija strukovnih praksa o održivom razvoju, a povodom obilježavanja desetogodišnjeg postojanja AZRA-e.

Projekt REThINK - Regionalni prijenos i integracija strukovnih praksa o održivom razvoju je jedan od projekata koji AZRA trenutno provodi, zajedno s devet europskih partnera, a čija je svrha doprinijeti prevladavanju jaza između potrebne razine znanja i vještina dionika regionalnog razvoja i mogućnosti osposobljavanja, s obzirom da postojeći tradicionalni programi strukovnog obrazovanja i osposobljavanja ne zadovoljavaju potrebe tih dionika regionalnog razvoja. Taj doprinos će se postići uglavnom kroz poticanje iskorištavanja postojećih inovacija u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju u području održivog regionalnog razvoja i kroz stvaranje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja koje će biti otvorenije i relevantnije za potrebe tržišta rada i društva u cjelini. Obzirom na navedeno, projekt REThINK je inovativan, zanimljiv i vrlo praktičan projekt koji se financira iz programa Leonardo da Vinci - Prijenos inovacija 2013.

O POZIVU

Program osposobljavanja za voditelje, suradnike i/ili pomoćnike regionalnog razvoja provodi se s ciljem pružanja novih znanja, vještina kao i sposobnosti za upravljanje i provedbu regionalnih razvojnih akcija, unaprjeđenja razumijevanja koncepta održivog regionalnog razvoja, međunarodnih i EU politika iz domene regionalnog razvoja, EU instrumenata financiranja spomenutog područja (EU fondovi), uvid u korištenje modernih tehnologija i sustava koji omogućavaju lakše planiranje aktivnosti, distribuciju informacija i olakšavaju veću vidljivost aktivnosti te stjecanja relevantnih znanja i vještine u području Upravljanja projektnim ciklusom kao i informiranja o trenutno dostupnim (i buduće planiranim) natječajima na razini HR i EU.

Osposobljavanje za voditelje, suradnike i/ili pomoćnike voditelja regionalnog razvoja organizirat će se u okviru pilot ciklusa u 4 modula u ukupnom trajanju od 120 sati:

  • Politika regionalnog razvoja i strateško planiranje
  • Upravljanje projektom
  • Marketing i promocija
  • Upotreba informacijskih i komunikacijskih tehnologija te e-učenje

Na osposobljavanje se pozivaju predstavnici ciljnih skupina:

-          jedinice lokalne/regionalne/nacionalne uprave i javne institucije, nevladine organizacije, obrazovne institucije, regionalne razvojne agencije, zdravstvene institucije, poduzeća, komore, sindikati i druge relevantne javne i privatne institucije koje aktivno sudjeluju u oblikovanju održivog razvoja regije

Osposobljavanje će se provoditi u prostorijama AZRA-e, prema utvrđenom planu i rasporedu. Obzirom na ograničenje broja polaznika osposobljavanja, molimo pošaljite svoje prijave ispunjavanjem prijavnog obrasca na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u što kraćem roku, a najkasnije do 16.11.2015. do 11:00 sati.

Koncept programa osposobljavanja kao i Prijavni obrazac za prijavu možete preuzeti na kraju ove objave.

Svi prijavljeni sudionici bit će obaviješteni o prihvaćanju ili eventualnom odbijanju njihove prijave, e-mailom, najkasnije 2 dana nakon završetka roka za prijavu.

 

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju na kontaktima:

Vanja Borović
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
tel: 042/492-421
mob: 091/2390 636

Posljednja izmjena: Petak, 04 Prosinac 2015 09:07

×

TOP

Datum i vremenska prognoza

Datum i vremenska prognoza