Utorak, 07 Svibanj 2019 13:26

AZRA na edukaciji za poduzetničke potporne institucije - projekt BOND

HAMAG BICRO započeo je 6.5.2019. u Sv. Martinu na Muri s petodnevnom edukacijom za poduzetničke potporne institucije u sklopu pilot projekta BOND - Razvoj Mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI). Riječ je o edukaciji za standardizaciju pružanja usluge savjetovanja poduzetnika početnika, a okupila je 50 predstavnika PPI-a, članova Mreže BOND iz cijele Hrvatske.

Na edukaciji sudjeluju i zaposlenici AZRA-e d.o.o. Petodnevna edukacija koja obađuje tematiku od razvitka poduzetničke ideje, poslovnih operacija, istraživanja tržišta, zakonodavnog okvira unutar kojega djeluje poduzetnik, financijskog upravljanja do samog plasmana robe ili usluge na tržište, uz marketinške savjete te samu prodaju, omogućuje upoznavanje s najnovijim alatima za analizu poslovanja s ciljem usmjeravanja novih ili postojećih poduzetnika prema tržišno održivim poduzetničkim idejama.

AZRA d.o.o. sudjeluje u projektu BOND s poduzetnički potpornim institucijama kako bi svojim klijentima mogla garantirati najkvalitetniju uslugu savjetovanja prilikom pokretanja i proširivanja poslovanja, te prijave za projekte koje sufinancira Europska unija.

Posljednja izmjena: Utorak, 07 Svibanj 2019 13:57

×

TOP

Datum i vremenska prognoza

Datum i vremenska prognoza