Četvrtak, 21 Studeni 2019 13:55

AZRA d.o.o. sudjelovala na konferenciji unutar projekta "Promocija poduzetništva"

Unutar projekta „Promocija poduzetništva” Hrvatska udruga poslodavaca 19. studenog 2019. organizirala je u Varaždinu konferenciju „Industrija 4.0 – prilika i / ili izazov”. Na konferenciji na kojoj je sudjelovala i AZRA d.o.o. razgovaralo se o središnjim temama četvrte industrijske revolucije, današnjim izazovima za poduzetnike i društvo. Cilj Industrije 4.0 su pametna poduzeća, tvornice i pogoni koji su prilagodljivi i učinkovito integriraju sve svoje dionike u jedinstvenom, bržem i usklađenijem, a posljedično efikasnijem procesu.

 

Na konferenciju su sudjelovali poslodavci, poduzetnici, obrtnici, regionalna i lokalna vlast, potporne institucije, akademska zajednica i ostali relevantni dionici četiriju županija: Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske, Međimurske i Varaždinske županije, s ciljem umrežavanja, razmjene iskustva i stvaranja preporuka za uspješnu digitalnu transformaciju sjevera RH.

Predstavio se „Nacionalni plan za digitalnu transformaciju gospodarstva” te pružili primjeri dobrih prakse tvrtki iz sjevernih županija nakon čega je uslijedio panel diskusija „Prilike ili izazovi u industriji 4.0″.

×

TOP

Datum i vremenska prognoza

Datum i vremenska prognoza