Četvrtak, 28 Studeni 2019 12:55

AZRA d.o.o. sudjelovala na konferenciji "Strateško planiranje regionalnog i lokalnog razvoja - osnovni preduvjet sufinanciranja EU projekata u novoj financijskoj perspektivi (2021. – 2027.)"

Dana 28. studenoga 2019. godine Javna ustanova za regionalni razvoj Varaždinske županije (JURA) u Park Botique Hotel organizirala je konferenciju Strateško planiranje regionalnog i lokalnog razvoja – osnovni preduvjet sufinanciranja EU projekata u novoj financijskoj perspektivi (2021. – 2027.).

 

Projekt „Suradnja za razvoj“ financiran je sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija, Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć. 

U projektu „Suradnja za razvoj“ zaposlenici Javne ustanove za regionalni razvoj Varaždinske županije pružat će besplatnu stručnu pomoć jedinicama lokalne i regionalne samouprave, kao i ostalim javnopravnim tijelima s područja Varaždinske županije, u pripremi i provedbi projekata koji se mogu financirati sredstvima Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Predavači iz Javne ustanove i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije na konferenciji su predstavili specifičnosti i vrstu pomoći koju će Javna ustanova u nadolazećem financijskom razdoblju pružati svojim korisnicima u budućim projektima, a s ciljem razvoja Varaždinske županije. Konferenciji je nazočila i AZRA d.o.o.

Posljednja izmjena: Četvrtak, 28 Studeni 2019 12:58

×

TOP

Datum i vremenska prognoza

Datum i vremenska prognoza