Četvrtak, 17 Rujan 2015 08:00

Revitalizacija poslovnih prostora za poduzetnike

 

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je natječaj Revitalizacija poslovnih prostora  u državnom vlasništvu i vlasništvu jedinica lokalne i regionalne (područne) samouprave namijenjen mikro i malim poduzetnicima s ciljem jačanja konkurentnosti mikro i malih poduzetnika i poticanja njihovog rasta i razvoja.

Za dodjelu bespovratnih potpora temeljem ovog Javnog poziva planirano je 4.437.500,00 kuna, s time da je najniži iznos potpore koji se može dodijeliti  20.000,00 kuna, dok je najviši iznos potpore 50.000,00 kuna. Intenzitet potpore za mikro i mala poduzeća može dosegnuti do 100% od ukupno prihvatljivih troškova.

Prihvatljive aktivnosti su: Uređenje i opremanje poslovnog prostora (u vlasništvu države ili JL(R)S) u dugoročnom najmu, prilagodba, prenamjena i proširenje poslovnog prostora te prilagodba prostora za osobe s invaliditetom.

Prihvatljivi troškovi su svi troškovi uređenja i opremanja poslovnog prostora, svi troškovi prilagodbe, prenamjene i proširenja poslovnog prostora te troškovi vezani uz prilagodbu poslovnog prostora za osobe s invaliditetom.

Prijave se zaprimaju isključivo od 28.09.2015. do 19.10.2015. godine.
 
Sve informacije za pripremu prijavne dokumentacije, vođenje kroz projekt te za sve eventualne ostale upite poduzetnici se mogu prijaviti Agenciji za razvoj Varaždinske županije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili na telefon 042/492-423.

×

TOP

Datum i vremenska prognoza

Datum i vremenska prognoza